De Anonimus Boss

Sucevenii care se plictisesc, pot veni zilnic, începând cu orele 11 în fața unor blocuri din cartierul Burdujeni, care s-ar repede în ochi prin activitățile ce se desfășoară în locurile respective. Vor asista acolo, gratuit, la un spectacol de manele si muzica de petrecere care se întinde până spre orele 24, uneori chiar 2 a.m. Pe lângă muzica dată la maximum, puteți să vă convingeți fără  doar și poate, că teoria darwinistă nu e tocmai greșită și că unii oameni nu se trag doar din simple maimuțe, ci din cele mai retardate maimuțe cu fundul roșu existente pe cuprinsul pământului. Manifestările personajelor care se perindă în fața blocului, ar reprezenta pentru cercetătorii științifici de la National Geografic, Animal Planet sau Viasat Nature, cel mai solid punct de plecare în demonstrarea veridicității teoriei mai sus amintite, ADN-ul acestora conținând în mod cert informații genetice prețioase legate de genele nesimțirii și a prostiei umane, care tind să cred că au rădăcini în regnul animal.

Acești homolus-babuinus, se deosebesc de homo-sapiens-sapiens, printr-o inteligență mediocră și o grozavă atracție față de gălăgie, aceasta dovedindu-se că le provoacă o anumită plăcere sexuală, râsul strident și necontrolat fiind, practic, strigătul de împerechiere a femelelor care aparțin acestui grup. Acestea se remarcă față de masculi printr-o constituție mai solidă (diferența de greutate fiind de circa 20-30 de kg într-o femela adultă și un mascul în plină putere) au un apetit exagerat, mâncând  pizza, shaworma, inclusiv rahat cu gura plină, fără a se îneca. Nu le pasă de cei din jurul lor, singurul lor scop în viață fiind acela de a deranja lumea cu urletele lor care, din punctul acestora de vedere, reprezintă o formă de comunicare, nu de manifestare a unei grosolănii necontrolate și lipsite de orice aspect omenesc.

Puterea lor stă în gura mare, cu care îndepărtează orice prezență umană, fie ea oficială, fie particulară, gândind că autoritățile sunt la cheremul lor prin simplu fapt că „vorbesc” mult mai tare decât orice om cunoscut de cercetători pe întreaga suprafață terestră și extraterestră. De asemenea, consideră că au o valoare inestimabilă ca exemplare, din cauză că oamenii adevărați se feresc să intre în contact cu dânșii, lăsându-i să se manifesteze în voie, pentru că toți oamenii știu următorul adevăr: „cu proștii nu te pui”. Dacă cititorii noștri mai identifică astfel de exemplare în fața altor blocuri, poate n-ar strica să le vâneze. Peste ani, în muzee, putem arăta copiilor noștri niște exemplare împăiate, explicându-le că așa arată BAU-BAU.

PS: studiile științifice au demonstrat că gălăgia este direct proporțională cu lipsa de educație. Cu cât un om este mai puțin educat, cu atât va simți nevoia să facă mai multă gălăgie în jurul lui pentru a atrage atenția asupra sa, știind instinctiv, că altă formă de a se face vizibil în societate nu are. E o formă de frustrare specifică celor care au fost neglijați în copilărie, a celor care nu-și găsesc drumul în viață și rătăcesc la marginea valorilor ce te construiesc ca om folositor societății.