EDITURA CADRELOR DIDACTICE a apărut din nevoia de a acorda celor care lucrează în învăţământ posibilitatea de a-şi publica lucrările la un preţ corect şi de bun simţ.

Tocmai din acest motiv, invităm toate cadrele didactice care doresc să-şi publice o carte, un manual, o revistă, o lucrare de grad, disertaţie sau chiar licenţă, etc. sa ne contacteze şi, împreună, să găsim cea mai bună soluţie pentru editarea şi promovarea produsului respectiv. Moto-ul nostru este următorul: „Orice problemă poate fi rezolvată atâta timp cât, persoana care se ocupă de respectiva problemă este motivată să o facă”. Nu ne credeţi?… Puneţi-ne la încercare! Ne dorim ca în următorii ani să devenim cea mai importantă editură de profil din ţară, iar acest lucru este imposibil fără ajutorul dumneavoastră, a celor care se află la catedră. Prin urmare, se cuvine să ne ajutăm reciproc şi să creştem împreună de la an la an…

Suntem aici pentru a promova și sprijini învățământul românesc, dar si pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută în domeniul serviciilor de editare/tipărire, gândite pentru o evidențiere cât mai relevantă la nivel național și internațional atât al autorilor cât și a editurii. Personalul nostru calificat şi pasionat este aici pentru a vă oferi cea mai bună experienţă posibilă la prețuri minime. Avem convingerea că prietenia primează în fața afacerilor!

Pentru a vă ajuta mai bine, personalul nostru este permanent informat cu privire la cele mai moderne și mai ieftine metode de tipărire, editare, promovare, punând aceste informaţii la dispoziţia dvs. cu deosebit drag. Editura Cadrelor Didactice oferă preţuri accesibile, dispunând de propria tipografie digitală, având un raport calitate/preț foarte convenabil. Pentru a vă convinge, accesati rubrica Oferta de publicare din meniu, sau scrieți-ne pe adresa de e-mail: edituracadrelordidactice@yahoo.com.

Editura noastră a publicat un număr semnificativ de titluri noi, de asemenea, existând în lucru lucrări realizate cu licențe de la prestigioase edituri din străinătate, această tendință fiind în continuă creștere. Editura și-a propus să încurajeze autorii români, selectați cu grijă din rândul unor personalități consacrate ale învățământului, științei și culturii naționale: profesori universitari, cercetători științifici, cadre didactice, învațători, scriitori.

Mai multe detalii despre activitatea Editurii Cadrelor Didactice le puteti gasi pe siteul edituracd.eu sau pe pagina sa de facebook.

univers-distractiv-dezvoltarea-personala-a-grupului-de-elevi-strategiile-invatarii-citirii-la-clasa-pregatitoare-si-clas-irolul-jocului-didactic-in-depistarea-prevenirea-si-corectarea-tulburarilor-de-limbaj-la-copilul-prescolar-rasfat-in-bucataria-buniciidomeniul-stiinte-fise-interdisciplinare-pentru-proiecte-tematice-nivel-iidomeniul-limba-si-comunicare-fise-interdisciplinare-nivel-ii