Cabana Piatra Runcului, este o locatie rustica, din comuna Vatra-Moldovitei (Suceava) amplasata la 10-15 minute (800m distanta) de manastirea Moldovita si in imediata apropiere a renumitelor manastiri Voronet, Humor, Moldovita, Sucevita, Putna. Constructia a fost finalizata in 2010.

piatra runcului 2
Cabana Piatra Runcului -vedere aeriana

Intreaga pensiune sta la dispozitia oaspetilor cu cinci camere duble cu paturi matrimoniale și baie proprie – capacitate de cazare de 10-14 de locuri. La nevoie fiecare camera poate fi suplimentatã cu un pat pliant.

Parterul este dintr-un living spatios cu semineu, terasa care ofera o priveliste deosebita a cadrului natural, parcare spatioasa, spatiu verde si foisor cu gratar.

piatra runcului 3

Fumatul in interiorul cabanei este interzis.

Nu este permis accesul în interiorul cabanei cu animale de companie.

Posibilitati de petrecere a timpului liber in zona:

– vizitarea Muzeului de Oua incondeiate;

– vizitarea Manastirilor Moldovita, Voronet, Humorului, Arbore, Sucevita, Putna.

– Atelierul de ceramica neagra de la Marginea;

– Salina Cacica;

– Muzeului Lemnului de la Campulung Moldovenesc;

– a pastravariilor din zona;

-a orasului statiune Vatra Dornei;

– a rezervatiilor naturale din zona

– a hergheliei de cai(hutuli) de la Lucina

– efectuarea de drumetii pe trasee montane;

– plimbari cu mocanita;

– pescuit;

– odihna si relaxare

Daca sunteti atrasi de ambient, conditii si oferta va rugam sa faceai rezervari din timp pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de ele, iar noi sa nu va pierdem de clienti! Contact: 0723 663 419

 Opiniile clienților:

 Dana –București: 

„Cabana este foarte frumoasa in realitate. Accesul se face din strada principala.
Curtea este curata, ingrijita, cu iarba verde. E minunat sa servesti masa pe terasa de afara sau in foisor. Camera in care am stat nu era foarte mare insa suficienta pentru odihna. Interiorul respecta stilul rustic. Imprejurimi minunate, linistea e la ea acasa…”

Busaga G. – Calimanesti

 Confort,servicii de calitate,o gazda deosebit de cumsecade!!oameni ospitalieri care te fac sa te simti ca acasa!abia asteptam sa revenim! Multumirile ar fi prea putine la modul cum am fost serviti! Toata stima si respectul!”

Nicolae M. – Orastie

 „O locatie extraordinara, atat din punct de vedere al arhitecturii rustice cat si in privinta proprietarilor pensiunii. Pot spune ca am fost mai degraba in vizita la niste prieteni decat la o pensiune oarecare. Pornind de la caldura casei din lemn, pana la curatenie si masa traditionala care am servit-o, notele cred ca reflecta pe deplin adevarul. Am reusit sa vizitam tot ceea ce ne-am propus, si in plus se mai puteau vizita si Mocanita si Muzeul oualor incondeiate, foarte aproape, dar timpul alocat vacantei nu a fost de partea noastra, din pacate.In schimb, datorita locatiei, am reusit sa vizitam in trei zile, manastirile Moldovita, Sucevita, Putna, Arbore, Humor, Voronet, Dragomirna, Cetatea de scaun a Sucevei, Muzeul satului Bucovinean, si la intoarcere, Agapia si Varatic. Am ramas profund impresionati de caldura oamenilor si frumusetea locurilor! Nu cred ca sunt minusuri, poate o sugestie, crearea unei pagini proprii de internet pentru o mai buna promovare, pentru ca merita!”

Piotr – Polonia

 Sunt foarte încântat cu șederea noastră la cabana. Noi am fost două familii, cu copii adolescenți, inclusiv unul handicapat. Gazda este o persoana extraordinara. Mancarea a fost excelenta si in cantitati mari.Nu se întâlnește adesea astfel de ospitalitate. Ca minusuri, aveți nevoie pentru a îmbunătăți iluminarea în camerele, special langa paturi.”

Maria – Iasi

 „Am reveni oricand, cu mare placere, in aceasta locatie. Amenajata rustic, impresioneaza prin simplitate, caldura – la propriu si la figurat, simultan, liniste.

Muntele din spatele casutei, nu-i pot spune pensiune deoarece ne-am simtit ca in vizita la buni prieteni, paraul, spatiul de relaxare din gradina, privelistea, bucatele, amplasarea turistica, alcatuiesc un loc deosebit pentru cei ce cauta odihna, comuniunea cu natura, intoarcerea la traditii. Felicitari gazdelor pentru curatenie, grija cu care-si trateaza oaspetii, atenti la nevoile lor, familiari, dar in acelasi timp extrem de discreti! Cu mare nerabdare si bucurie asteptam un respiro sa va mai vizitam, daca ne mai primiti….”