Căsătoria este un moment aparte în viața fiecăruia dintre noi. Farmecul acelei zile, când sufletul tău devine unul și același cu cel al partenerului de viață, are o poezie aparte ce va rămâne veșnic scrisă în cartea eternității. Este normal să îți dorești ca evenimentul să se desfășoare într-o ambianță elegantă și relaxantă, pentru ca fiecare persoană invitată să se bucure de clipele petrecute alături de voi, cei care întemeiați o familie. E o zi a începuturilor, a unui viitor clădit pe încredere, speranță, iubire și respect reciproc. Nimic nu trebuie să o strice! Ziua nunții tale trebuie să rămână în amintirea celor prezenți drept una dintre cele mai minunate petreceri la care au participat, unde bunul gust și rafinamentul au facut casă bună cu fericirea mirilor.

TOSCANA – restaurantul bunului gust

Restaurantul TOSCANA din Suceava, este cea mai potrivită locație pentru o petrecere de vis, care se va distinge printr-o organizare impecabilă, eleganță, bun gust și servicii ireproșabile din partea personalului. Acest local se poate lăuda cu o experiență de peste 10 ani în organizarea de nunți, cumătrii, majorate și petreceri de firmă, fiind specializat strict pe acest gen de petreceri. Din acest motiv, niciodată nu dau greș! Personalul restaurantului se implică cu dedicație în organizarea evenimentului tău, oferind consiliere calificată clienților de la început și până la sfârșit, asigurându-se că vei beneficia de cea mai frumoasă experiență de viață.

„Avem o experiență de peste 10 ani în domeniu și iubim ceea ce facem, acesta fiind și motivul pentru care ne bucurăm de aprecierea celor care au apelat la serviciile noastre. Mă ocup personal de organizarea evenimentelor, implicându-mă în consilierea clienților de la începutul și până la sfârșitul evenimentului. O fac cu drag, deoarece este foarte important pentru mine, ca proprietar, să pot oferi calitate, asigurând prin aceasta clientului o experiență plăcută care îl determină în cele din urmă să revină atunci când un nou eveniment important îi bate la ușă. Calitatea serviciilor, împreună cu o comunicare foarte bună este secretul succesului atât pentru noi, cât și pentru petrecerea clientului. Avem un local elegant, intim, pe placul celor mai exigente gusturi. A declarat pentru redacția Revistei de Publicitate domnul Viorel Aelenei, patronul localului TOSCANA

16780580_1233456156722895_538573370_n

Alege un meniu pe gustul tău

Meniurile încep de la 130 de lei de persoană incluzând 4 feluri de mâncare la alegere și ornatul sălii gratuit. Localul are și o ofertă de meniuri „all inclusiv”, care ajung până la 250 de lei de persoană, în acest preț intrând băutura (votka, wiskey, vin, bere), prăjiturile, tortul miresei și al nașilor, sucurile, cafeaua, fructele, apă plată, minerală, șampania. Tot în acest preț le este asigurată mirilor și muzica, plus o cameră la un hotel de 4 stele pentru noaptea nunții. Este o ofertă deosebită a restaurantului TOSCANA pentru cei care vor să se bucure de nunta lor fără nicio grijă legată de organizare. Meniurile se achită la finalul evenimentului. Mai multe detalii despre această locație le găsiți pe site-ul localului TOSCANA sau pe pagina sa de facebook.

toscana 2
Unul din aranjamentele diponibile pentru Masa Mirilor
toscana 3
Aranjament pentru nuntă în culorile mov și alb (restaurant TOSCANA)

 

toscana 1
Aranjament simplu pentru o petrecere reușită (restaurant TOSCANA)