O companie care oferă circuite turistice internaţionale de lux, cu aeronave private, a inclus Bucovina pe lista destinaţiilor de anul acesta. La finalul săptămânii trecute, pe Aeroportul Internaţional „Ștefan cel Mare” a aterizat o aeronavă Boeing 757 folosită de agenţia de turism TCS World Travel pentru clienţii care îşi doresc un circuit care să cuprindă vizite în mai multe state ale lumii. TCS World Travel este liderul mondial în circuite turistice cu avioane private. Aeronava a sosit la Suceava de la Bucureşti, având la bord aproximativ 50 de turişti străini, care au vizitat pentru o zi Bucovina. Oprirea în România şi vizita în judeţul Suceava fac parte dintr-un circuit pe care TCS World Travel îl organizează în această perioadă în zece ţări, Portugalia, Lituania, Kyrgyzstan, Turkmenistan, Iran, Oman, Albania, România şi Spania. Preţul plătit de un turist pentru un astfel de circuit este de peste 80.000 de dolari, excursia în cele zece state intitulându-se „Regatele şi culturile din Euro-Asia”.

Din informaţiile pe care le avem, turiştii străini au vizitat Mănăstirea Voroneţ, inclusă în patrimoniul internaţional UNESCO, după care au luat masa la una dintre cele mai cunoscute pensiuni din zona Gura Humorului. Turiştii străini au fost „cuceriţi” de sarmalele din Bucovina, dar şi de afinata tradiţională din această zonă, mulţi dintre ei ţinând neapărat să ia şi „la pachet” câţiva litri din această băutură.

TCS World Travel este una dintre cele mai cunoscute companii de turism din lume, oferind în ultimii 20 de ani excursii de lux, cu avioane private, în mai bine de 200 de ţări. Una dintre cele mai spectaculoase şi de lux aeronave folosite de companie este cea care a aterizat pe aeroportul din Suceava, un Boeing 757, modificat pentru a avea doar 52 de locuri astfel încât turiştii să beneficieze de condiţii de călătorie de lux.

Compania, care are două sedii principale, unul în SUA şi unul în Anglia, intenţionează să organizeze şi în luna august 2017 un nou circuit internaţional în care să includă şi România, una dintre opriri urmând să fie şi în judeţul Suceava. Pentru excursia din august, preţul unui circuit în nouă ţări din Asia şi Europa, printre care şi România, va fi de aproape 80.000 de dolari de persoană.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Local/2017-05-09/Bucovina-inclusa-intr-un-circuit-turistic-international-de-lux#ixzz4gez20zb5
Follow us: @monitorulsv on Twitter | Monitorul.de.Suceava on Facebook